A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek,
többnyire a Fertő-tó partján, a Steiner, a Harmler, a Dudles, a Kohlenberg,
valamint a Kogl dűlőkben, ahol Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon
mellett kisebb részben fehér szőlő is akad, némi Irsai Olivér, Sauvignon Blanc, Zöld veltelini, Tramini és Zenit. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat
is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén
fogyasztható italnak.
A szőlőmunkákat a legnagyobb odafigyeléssel maguk végezzük,
gondosan ügyelve a környezetkímélő gazdálkodásra. A feldolgozás a Lehár Ferenc
utcában található pincében történik, helyi módon a családi háznál.
A szortimentben a modern vonalú vörösborokon túl van
tradicionális módon készült, vadélesztős "nagypapa kékfrankosa" is, amelyre a
család rendkívül büszke: szeretjük megmutatni a kóstoló közönségnek ezt a
valódi, régi vágású, jól iható soproni bort. A merlot-ból és a kékfrankosból
rozé is készül. A modern technológiát bevetve készülnek a gyors fogyasztásra szánt, friss és ropogós
fehérborok, valamint rozék.